Trabzon'da yürüyüş yolu var ama...

Trabzon'da Beşirli ile Ganita arasında bulunan yürüyüş yolu karanlığa mahkum edildi.yaşlısı, genci, çoluk çocuğuyla her kesimden insanların spor yapabileceği şekilde yapılan yürüyüş yolunun ışıklarının yanmaması Trabzonlular tarafından tepki ile karşılanı

Trabzon'da yürüyüş yolu var ama...

Trabzon'da Beşirli ile Ganita arasında bulunan yürüyüş yolu karanlığa mahkum edildi.

yaşlısı, genci, çoluk çocuğuyla her kesimden insanların spor yapabileceği şekilde yapılan yürüyüş yolunun ışıklarının yanmaması Trabzonlular tarafından tepki ile karşılanıyor.

haber61.net'e konu ile ilgili şikayette bulunan Trabzonlular "Akşamları büyük bir kısmı karanlığa gömülmüş bu  yolda yürüyüş yapmak ürkütücü, çoluk, çocu,k bayan herkesin akşamdan yürüyüş yaptığı yol artık karanlığa mahkum. Bunun nedeni nedir. Yetkililerden bir an önce yürüyüş yolunun ışıklarının yeniden yanmasını talep ediyoruz" dediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel