Trabzon’da yürek yakan kaza…

 Trabzon’un Akçaabat İlçesinden Derecik Beldesine seyir halinde olan Trabzonlu İş adamı yazar Hasan. K. (49) idaresindeki otomobil aşırı sürat ve yolun ıslak oluşu nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybederek karşı şeride geçip takla attı. Takla atan araç

Trabzon’da yürek yakan kaza…

 

Trabzon’un Akçaabat İlçesinden Derecik Beldesine seyir halinde olan Trabzonlu İş adamı yazar Hasan. K. (49) idaresindeki otomobil aşırı sürat ve yolun ıslak oluşu nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybederek karşı şeride geçip takla attı.
 
Takla atan araç, o esnada evine gitmek için kaldırımda yürümekte olan 28 yaşındaki Muhammet Tütüncü’ye çarptı. Çarpmanın etkisiyle Tütüncü dereye uçtu. Kaza sonrası hurdaya dönen araç sürücüsünün burnu bile kanamazken, olay yerine gelen vatandaşlar, kazada ağır yaralanan genci savrulduğu dere kenarındaki çalılıklar içerisinde buldu. Aldığı darbeler sonucu başından ve vücudunun pek çok yerinde kırıklar oluşan Tütüncü, ağır yaralı olarak çevredekilerin de yardımıyla Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Bir yıllık evli ve 3 aylık kız çocuğu babası olan Muhammet Tütüncü, tedavi gördüğü hastanenin yoğun bakım servisinde ki yaşam mücadelesini önceki gün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.
 
Tütüncü, dün Derecik Beldesi Karaman Camii’nde, öğlen kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Gözyaşları arasında toparağa verilen Tütüncü’nün kaza günü sabahtan Hasan K. ile iş yerinde sohbet ettiği öğrenildi.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel