Trabzon'da yuh dedirten olay!

Hayrat merkez Erkek Kur-an Kursunda soygun. Kur-an kursundan 100 metre uzakta Cami çıkış merdivenleri yanında yol kenarında ki bağış ve yardımların toplandığı çelik kasadan yapılan kumbara gece yarısından sonra soyuldu. Cemaatin sabah namazı için camiye g

Trabzon'da yuh dedirten olay!
Hayrat merkez Erkek Kur-an Kursunda soygun. Kur-an kursundan 100 metre uzakta Cami çıkış merdivenleri yanında yol kenarında ki bağış ve yardımların toplandığı çelik kasadan yapılan kumbara gece yarısından sonra soyuldu.
 
Cemaatin sabah namazı için camiye geldiği sırada durum fark edildi hemen 155 arandı olay yerinde gerekli incelemeleri yapan polis soygunda parmak izi incelemesi yaptı kasayı açmak için kullanılan aletleri de beraberinde götüren hırsızlarla ilgili soruşturma devam ediyor. Kurs görevlileri çalınan paranın tahmin edilemediğini ancak dernek tarafından yapılan bu hizmetlerin belirli aralıklarla yapıldığını ve bağış sandığının bir aya yakındır açılmamış olduğunu söylediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler