Trabzon'da yollar kapalı!

2011 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları kapsamında bugün bisiklet yol yarışı Trabzon’un merkezini sardı.Olimpiyat müsabakaları kapsamında Bisiklette bugün üst klasman yarışları yapılacağı öğrenildi. Sporcuların Meydan parkı ile Gazipaşa Caddesinin kesiştiği

Trabzon'da yollar kapalı!

2011 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları kapsamında bugün bisiklet yol yarışı Trabzon’un merkezini sardı.

Olimpiyat müsabakaları kapsamında Bisiklette bugün üst klasman yarışları yapılacağı öğrenildi. Sporcuların Meydan parkı ile Gazipaşa Caddesinin kesiştiği yerden başlayarak Tanjant yolu ve sonrasında Sahil Yolunu takip edecekleri ve Yarışın 6 turdan oluşacağı bildirildi.

Bisiklet yarışları dolayısı ile bugün Trabzonlular merkezde yol sıkıntısı ile karşılaşacak. Akşam 17.00’a kadar Tanjant yolu, Gazipaşa ve Kahramanmaraş Caddesinde yolların trafiğe kapalı olacağı öğrenildi. Trabzonlu şoförlerin bu duruma karşı tedbir almaları istenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel