Trabzon'da yolda yürürken üzerine kapı düştü!

Trabzon’da yolda yürüyen görme engelli 21 yaşındaki T.K.'nın üzerine kapı düştü. Kapının büyük şans eseri sadece sıyırması üzerine hafif yaralanan ve tedavisinin ardından taburcu edilen genç kız suç duyurusunda bulundu.Olay Hızırbey Mahallesi'nde önceki g

Trabzon'da yolda yürürken üzerine kapı düştü!

Trabzon’da yolda yürüyen görme engelli 21 yaşındaki T.K.'nın üzerine kapı düştü. Kapının büyük şans eseri sadece sıyırması üzerine hafif yaralanan ve tedavisinin ardından taburcu edilen genç kız suç duyurusunda bulundu.

Olay Hızırbey Mahallesi'nde önceki gün meydana geldi. Görme engelli kız arkadaşı T.K. ile birlikte gezen 21 yaşındaki O.Ö., inşaat halindeki bir binanın yanından geçerken yüksekten bir kapının üzerlerine düştüğünü görünce, önünde yürüyen kız arkadaşını kendine doğru çekerek kurtarmaya çalıştı. Ancak T.K., kapının az da olsa çarpması sonucu yaralandı. Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve tedavisinin ardından taburcu edilen T.K., olayda ihmali bulananlardan şikayetçi oldu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel