Trabzon'da yol kömürle kaplandı

Trabzon'da Beşirli Sahil Yolu'nda kömür yüklü TIR’ın arka kapağı seyir halindeyken açılınca araçtan dökülen kömürler yolu ulaşıma kapandı. Trabzon’un Beşirli mevkiindeki sahil yolunda, Mustafa Kemal Y. yönetimindeki kömür yüklü 61 K 3150 plakalı TIR’ın ha

Trabzon'da yol kömürle kaplandı

Trabzon'da Beşirli Sahil Yolu'nda kömür yüklü TIR’ın arka kapağı seyir halindeyken açılınca araçtan dökülen kömürler yolu ulaşıma kapandı. 

Trabzon’un Beşirli mevkiindeki sahil yolunda, Mustafa Kemal Y. yönetimindeki kömür yüklü 61 K 3150 plakalı TIR’ın hareket halinde iken belirlenemeyen bir sebepten dorse kapağı açılınca yola savrulan kömürler trafiğin geçici olarak kapanmasına neden oldu.

444.20120803150437.jpg

Yola savrulan kömürleri TIR sürücüsü ve arkadaşı kürek ve süpürge ile temizlemeye çalışarak yolun bir şeridinin trafiğe açılmasını sağladı.

Daha sonra olay yerine gelen karayolları ekiplerince yol tamamen temizlenerek trafiğe açıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler