Trabzon'da yıldırım isabet eden inek telef oldu

Üzümözü köyünde etkili olan sağanak sırasında köyün Saniç mevkisindeki bir ağaca yıldırım düştü. Ağacın yakınında bulunan Turgut ve Münevver Al çiftine ait ahırda bulunan inek telef oldu.Turgut Al, ağaca yıldırım düştükten sonra ahırından da ışık çıktığın

Trabzon'da yıldırım isabet eden inek telef oldu

Üzümözü köyünde etkili olan sağanak sırasında köyün Saniç mevkisindeki bir ağaca yıldırım düştü. Ağacın yakınında bulunan Turgut ve Münevver Al çiftine ait ahırda bulunan inek telef oldu.

Turgut Al, ağaca yıldırım düştükten sonra ahırından da ışık çıktığını belirterek, ineğinin yıldırım düşmesi sebebiyle telef olduğunu söyledi. Olaydan kısa süre önce eşi Münevver Al'ın inekleri bahçede otlatıp ahıra koyduktan sonra dışarı çıktığını belirten Turgut Al, olayda eşinin de büyük tehlike atlattığını ifade etti.

Münevver Al ise inekleri otlatıp ahıra koyduktan sonra tavuklarını yedirmek için ahırdan çıktığını belirterek, "Tavukları yedirip tekrar ineklere bakmak için ahıra döndüğümde bir ateşle irkildim. Ahıra vardığımda, yere düşmüş olan ineklerimden biri ayağını salladı ve orada can verdi. Hemen yakınlarıma koşup durumu haber verdim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel