Trabzon'da yıkama topu ile dolandırıcılık

Trabzon’un Toklu mahallesinde meydana gelen olayda 20.09.2013 günü M.B. evinde iken V.B. ve M.G. isimli iki seyyar satıcı geldi. İstanbul merkezli bir kozmetik firmasından geldiklerini söyleyen V.B. ile M.G. tanıtım amaçlı yıkama topu sattıklarını söyledi

Trabzon'da yıkama topu ile dolandırıcılık

Trabzon’un Toklu mahallesinde meydana gelen olayda 20.09.2013 günü M.B. evinde iken V.B. ve M.G. isimli iki seyyar satıcı geldi. İstanbul merkezli bir kozmetik firmasından geldiklerini söyleyen V.B. ile M.G. tanıtım amaçlı yıkama topu sattıklarını söylediler. Sattıkları ürünlerin içinden çeşitli hediyeler çıktığını belirten şahıslar hediyeleri daha sonra il merkezinde kuracakları stant kurarak dağıtacaklarını söylediler. Kendi cep telefon numaralarını ve genel merkezlerinin telefonlarını bırakan V.B. ve M.G.’ye inanan M.B. 150 TL vererek yıkama topu satın aldı. V.B. ve M.G. ayrıldıktan sonra şahısları telefonla arayan M.B. dolandırıldığını anlayınca polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonrasında yakaladıkları V.B.’yi M.B.’ye teşhis ettirdiler ve alınan ifadesinde ‘’M.G.’yi aynı sektörde çalıştığımız için tanıyorum. Hiçbir zaman birlikte çalışmadık. Olay günü M.G. ile birlikte değildi. Suçlamaları kabul etmiyorum’’ dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.   

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel