Trabzon'da yeni Başkan ilk mesajını verdi!

Trabzon Vergi Dairesi Başkanlığı’na atanan Ayhan Yaman’a Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ve Trabzon Vergi Dairesi Mükelleflerinin her iki

Trabzon'da yeni Başkan ilk mesajını verdi!

Trabzon Vergi Dairesi Başkanlığı’na atanan Ayhan Yaman’a Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.

Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ve Trabzon Vergi Dairesi Mükelleflerinin her iki kurumun ortak paydasını teşkil ettiğini belirterek bugünü kadar başarılı işbirliğinin bundan sonra da devam edeceğini vurguladı. Hacısalihoğlu, Yaman’a yeni görevinde başarılar diledi.

TTSO heyetini ağırlayan Yaman’da, çalışma anlayışının her zaman yol gösterici ve çözümden yana olduğunu dile getirerek, “Bundan sonra da başkanlığımdaki vergi dairesi olarak mükelleflerimize Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile her zaman yanlarında olacağımızı iletmek istiyorum.” dedi.

TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu beraberinde Meclis Başkan Yardımcısı Adnan Sağlam, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erkut Çelebi, Yönetim Kurulu Üyeleri Şaban Bülbül, İsmail Gençcelep, Emanullah Tüfekçioğlu, Tolga Avcı ve Genel Sekreter Hakan Gürhan katıldı.

AYHAN YAMAN KİMDİR?

1967 yılında Kocaeli’de doğdu.

1988 yılında Marmara Üniversitesi İ.İ.B.F. /İşletme bölümünden mezun oldu.

Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Muhasebe-Finasman Ana Bilim Dalındaki yüksek lisansını, 1991 yılında “Yatırım Teşvik Projeleri” Tezi ile tamamladı.

1996 yılında Vergi Denetmen Yardımcılığına, 2000 yılında Vergi Denetmenliğine atandı.

2001 yılında yapılan Yeterlilik Sınavında başarılı oldu.

2005-2013 yılları arasında Kocaeli Vergi Dairesi Başkanlığında Grup Müdürlüğü yaptı.

09.03.2013 tarih, 2013/136 sayılı Kararname ile Vergi Müfettişliğine ataması yapıldı.

22/07/2014 tarih, 2014/ 779   sayılı Kararname ile Trabzon Vergi Dairesi Başkanlığına atandı.

Evli ve bir çocuk babası.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel