Trabzon'da yeni adliye hizmet vermeye başladı

Yaklaşık 20 milyon TL mal olan yeni Adliye Binası’nda ilk etapta İcra Daireleri yerleşerek hizmet vermeye başlarken, diğer birimler 30 Ocak 2014 tarihine kadar yerleşerek hizmet vermeye başlayacağı belirtildi.Daha önce Ortahisar Mahallesi’ndeki ek binada

Trabzon'da yeni adliye hizmet vermeye başladı

Yaklaşık 20 milyon TL mal olan yeni Adliye Binası’nda ilk etapta İcra Daireleri yerleşerek hizmet vermeye başlarken, diğer birimler 30 Ocak 2014 tarihine kadar yerleşerek hizmet vermeye başlayacağı belirtildi.

Daha önce Ortahisar Mahallesi’ndeki ek binada hizmet veren 1., 2. ve 3. İcra Daire Müdürlükleri yeni binada hizmet vermeye başlarken, eski binada bir icra mahkemesi, birinci ve ikinci sulh mahkemelerinin devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan, son teknolojiye göre donanımlı olan yeni Adliye Binası yaklaşık 38 bin metrekarelik bir alana sahip. Binanın 6 ayrı noktasında asansör bulunuyor. Ayrıca, yeni adliye sarayına modern bir toplantı salonu ve kafeterya da yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler