Trabzon'da yelkenler fora!

7-11 yaş grubu minik sporcularını eğiten ve bu konuda onlara tam güven veren Yat Spor Kulübü denizde yelken üstünde hünerlerini sergiliyor.Yat Spor Kulübü Başkanı Cem Yılmaz, “Bizim öncelikle amacımız Trabzon halkına yelken sporunu sevdirmektir. Daha henü

Trabzon'da yelkenler fora!

7-11 yaş grubu minik sporcularını eğiten ve bu konuda onlara tam güven veren Yat Spor Kulübü denizde yelken üstünde hünerlerini sergiliyor.

Yat Spor Kulübü Başkanı Cem Yılmaz, “Bizim öncelikle amacımız Trabzon halkına yelken sporunu sevdirmektir. Daha henüz 1 yıllık kulüp olmamıza rağmen yapılmayanları yaptık. Trabzon halkımızın bize güvenmesi, çocuklarını bize yollaması bizi ayrıca mutlu ediyor” diye konuştu.

Yat Spor Kulübü Başkanı Cem Yılmaz, Çevik, dürüst, atik, başarılı sporcular yetiştirmek istiyoruz. Trabzon’a bölge kupalarında, Avrupa kupalarında ve şampiyonalarda başarılı olup ilimizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Çünkü bir burada bir aliyiz İnşallah seneye yapılacak olan şampiyonalarda ilimize bir kupa getirip bu coşkuyu tem herkesle yaşmak istiyoruz. Bu konuda bize destek veren eski Bakanımız Sayın Faruk Özak’a beye, Sayın Valimiz Recep Kızılcık’a, Belediye başkanımız Orhan Gümrükçüoğlu’na ve emeği geçen tüm herkese şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel