Trabzon'da yaz spor okulları kayıtları sürüyor

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, ücretsiz düzenlenen yaz spor okulu kayıtlarının devam ettiğini söyledi. Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’ne bağlı spor tesislerinde 5-18 yaş arasındaki g

Trabzon'da yaz spor okulları kayıtları sürüyor
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, ücretsiz düzenlenen yaz spor okulu kayıtlarının devam ettiğini söyledi. Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’ne bağlı spor tesislerinde 5-18 yaş arasındaki gençlere yönelik yüzme, basketbol, futbol, voleybol, eskrim, masa tenisi, tenis, tekvando, futbol, judo, güreş, atletizm ve satranç başta olmak üzere tüm branşlarda yaz spor okulu açtıklarını hatırlatan Yazıcı, yaz spor okullarına kayıtlarda hedefin 5 bin sporcuya ulaşmak olduğunu belirtti. Yazıcı, ücretsiz yaz spor okullarına müracaatların 19 Mayıs Spor Salonu'ndaki kayıt bürosu ile İl Müdürlüğü, Gençlik Merkezleri ve ilçe müdürlüklerine yapıldığı belirterek açıklamasını şöyle sürdürdü:
 
"Yaz spor okullarının açılışı Spor Genel Müdürlüğü'nün kuruluş tarihi olan 29 Haziran Cumartesi günü saat 10.00'da 19 Mayıs Spor Salonu'nda yapılacaktır. Amacımız gençleri spora yönlendirmek, spor kulüplerine sporcu kaynağı yaratmak ve toplumda spor kültürünün oluşmasına katkı sağlamaktır. Bunun yanı sıra il spor merkezlerine spor dalları itibari ile katılan çocuk ve gençlerin lisanslı olarak spor yapmaları teşvik edilerek spor kulüplerine yönlendirilmesini amaçlıyoruz. Geçen yıl ulaştığımız 2 bin 700 sporcu sayısını bu yıl 5 bin seviyesine ulaştırmak istiyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel