Trabzon'da yaylada beton ev isyanı!

Trabzon’un Araklı ilçesine bağlı Kayacık Köyü’nün güzide yaylalarından biri olan Ağaçbaşı’nda betonarme evlerin artması vatandaşların tepkisini çekiyor.Kayacık Köyü gençleri betonlaşma sorununa dikkat çekmek için ise sosyal paylaşım sitelerinde Kizirnos G

Trabzon'da yaylada beton ev isyanı!


Trabzon’un Araklı ilçesine bağlı Kayacık Köyü’nün güzide yaylalarından biri olan Ağaçbaşı’nda betonarme evlerin artması vatandaşların tepkisini çekiyor.


Kayacık Köyü gençleri betonlaşma sorununa dikkat çekmek için ise sosyal paylaşım sitelerinde Kizirnos Gençlik Platformu adı altında birleşerek seslerini duyurmaya çalışıyor. Burada yapılan yorumlarda 2007 yılında gündeme gelen Toplu Kadastro Kanunu ile uzun yıllardır köye ait olan piknik ve eğlence alanlarının şimdilerde beton yığınlarıyla mahfedildiği belirtilerek yetkili kişileri duyarlı olmaya davet ettiler.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler