Trabzon'da yaya ve araçlar için büyük tehlike!

Trabzon Tanjant yolunda yamaçtan düşen taş ve kaya parçaları Trabzon trafiğinin en yoğun işlediği cadde üzerinde tehlike saçmaya devam ediyor.3. Nolu Sağlık Ocağı, Ülkü İlköğretim Okulu ve 24 Şubat İlköğretim Okulu'nun geçiş noktası olan yol, her gün okul

Trabzon'da yaya ve araçlar için büyük tehlike!

Trabzon Tanjant yolunda yamaçtan düşen taş ve kaya parçaları Trabzon trafiğinin en yoğun işlediği cadde üzerinde tehlike saçmaya devam ediyor.

3. Nolu Sağlık Ocağı, Ülkü İlköğretim Okulu ve 24 Şubat İlköğretim Okulu'nun geçiş noktası olan yol, her gün okula giden yüzlerce öğrenci ve vatandaşın hayatını tehlikeye sokuyor. Erdoğdu mahallesi Sarmaşık sokakta istimlak edilmeyen ve belirsizliğini koruyan araziden düşen kaya ve toprak parçaları için hiçbir önlem alınmayışı öğrenci velileri ve arazi sahipleri tarafından tepki ile karşılanıyor.

20130927aw000076_04.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler