Trabzon'da yaya isen yandın

 Trabzon’un en büyük sıkıntılarında birisi gitgide trafik olmaya başladı.  Bilinçsiz şoförlerin birde Trabzon’un karmaşık trafiğinde hatalı park yapmaları Trabzon trafiğini içinden çıkılmaz bir duruma sokuyor. Trabzon’un en fazla otopark konusunda sorun y

Trabzon'da yaya isen yandın

 

Trabzon’un en büyük sıkıntılarında birisi gitgide trafik olmaya başladı.  Bilinçsiz şoförlerin birde Trabzon’un karmaşık trafiğinde hatalı park yapmaları Trabzon trafiğini içinden çıkılmaz bir duruma sokuyor.
 
Trabzon’un en fazla otopark konusunda sorun yaşadığı bölge Atatürk Alanı olurken Çömlekçi semti de taşıtlara artık yetmiyor.  Kontrol dışı park edilen araçlar kaldırımda yürüyen yayaları da zor duruma bırakıyor.  Özellikle Tünel çıkışına park edilen araçlar hem trafik akışını bozar iken hem de yayaların sahil yolundan yürümesine neden oluyor.  
 
Bazı kendini uyanık sanan motor sürücülerin sıkışan trafikte sahil yolunu terk ederek tünel içerisinde yayalara ayrılan bölgede motorları ile seyir yapmaları ise karşıdan tünel için yaya olarak kullanan vatandaşların hayatını tehlikeye atıyor. 
 
Trabzon Merkez’in diğer bir sorunu ise kaldırım kenarlarının otopark olarak yapılan bölümlerinde yaya geçitlerinin de bu alanlara katılarak araçları park ettirilmesi ise vatandaşlara pes dedirtti.   
 
2.20121014085132.jpg
 
1.20121014085255.jpg
 
1.20121014085344.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel