Trabzon'da yaşlılara büyük tuzak

Trabzon Emniyeti son dönemlerde yaşlı çiftleri evlilik vaadiyle kandıran kişilere karşı önlem alıyor. Dün Bolu ilinden Trabzon’a evlilik vaadiyle 3 Gürcistan uyruklu kadın İ.G (60) E.Ö (28) S.Ö (55) isimli şahısları getirmesinin ardından dolandırdı. Yakla

Trabzon'da yaşlılara büyük tuzak
Trabzon Emniyeti son dönemlerde yaşlı çiftleri evlilik vaadiyle kandıran kişilere karşı önlem alıyor.
 
Dün Bolu ilinden Trabzon’a evlilik vaadiyle 3 Gürcistan uyruklu kadın İ.G (60) E.Ö (28) S.Ö (55) isimli şahısları getirmesinin ardından dolandırdı. Yaklaşık 10 bin TL’lik ziynet eşyası ile 5 milyara yakın parayı alarak kayıplara karışan yabancı uyruklu kadınların yakalanması için polis çalışma başlatılırken daha önce bu suça Trabzon’da bulaşmış kişileri gözaltına alarak bilgisine başvurmak üzere karakola getirdi.
 
Trabzon’da daha önce bu suçlardan hakkında işlem görmüş E. A (58) Atatürk alanına bulunan Medyan parkında oturduğu sırada polis ekiplerince gözaltına alınarak Taksim Polis merkezine götürüldü. Bolu ilinden Trabzon’a evlilik vaadiyle getirilen 3 kişi ile yüzleştirilen E.A’nın olay ile alakası olmadığı tespit edildikten sonra serbest bırakıldı.
 
Dolandırıcıların özellikle yaşlıları evlenme vaadiyle kandırdığı gelen bilgiler arasında. 
 
Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler