Trabzon'da yaşlı kadın evinde ölü bulundu

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde yaşlı bir kadın evinde ölü bulundu. Edinilen bilgiye göre, ilçenin Çarşı Mahallesi 14 Şubat Kurtuluş Caddesi Arı Sokak’taki bir evde yalnız başına yaşayan 77 yaşındaki Fikriye Arslan’ın dünden beri evden dışarıya çıkmaması

Trabzon'da yaşlı kadın evinde ölü bulundu

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde yaşlı bir kadın evinde ölü bulundu. 

Edinilen bilgiye göre, ilçenin Çarşı Mahallesi 14 Şubat Kurtuluş Caddesi Arı Sokak’taki bir evde yalnız başına yaşayan 77 yaşındaki Fikriye Arslan’ın dünden beri evden dışarıya çıkmaması üzerine ev sahipleri olayı polise haber verdiler ve yaşlı kadının durumundan şüphelendiklerini söylediler. Olay yerine gelen polis ekipleri kapının kapalı olması üzerine çilingir ve ambulans çağırdılar. Çilindir tarafından anahtarın açılmasına rağmen kapı içeriden sürgülü olduğu için açılmayınca ev sahipleri tarafından kapı kırıldı. İçeriye giren polis ve sağlık görevlileri yaşlı kadının cesediyle karşılaşınca durum Cumhuriyet Savcılığı’na bildirildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel