Trabzon'da Yaşlı dede taciz etti iddiası

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Çarşı Mahallesinden ilginç bir olay yaşantı. 46 yaşındaki K.K, isimli kadın durakta dolmuş beklerken yaşlı bir erkeğin kendisine tacizde bulunduğunu öne sürerek Gülbaharhatun Polis Merkezinde şikayette

Trabzon'da Yaşlı dede taciz etti iddiası

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Çarşı Mahallesinden ilginç bir olay yaşantı. 46 yaşındaki K.K, isimli kadın durakta dolmuş beklerken yaşlı bir erkeğin kendisine tacizde bulunduğunu öne sürerek Gülbaharhatun Polis Merkezinde şikayette bulundu. Karakolla giden K.K, ifadesinde “ Sabah saatlerinde dolmuş bekliyordum. Yaşlı adam karşıma geçti ve bana göz kırptı sonra 2 kez dudaklarından öpücük hareketi yaptı.”beyanında bulunarak şikayetçi oldu. Polis ekipleri; K.K isimli kadının ifadesinin ardından harekete geçerek yaşlı adamı tespit etti. 74 yaşında ve adının E.K olduğu anlaşılan adam karakola getirilerek ifadesine başvuruldu. Yaşlı adam kadının kendisine bulunduğu sarkıntılık iddiasını kabul etmedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler