Trabzon'da yakalananlar adliyede

Trabzon il merkezi ve Araklı ilçesinde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 9 kişi de gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar bugün sabah saatlerinde Trabzon Adliyesi’nde çıkartıldı.Trabzon Valiliği’nden yapı

Trabzon'da yakalananlar adliyede

Trabzon il merkezi ve Araklı ilçesinde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 9 kişi de gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar bugün sabah saatlerinde Trabzon Adliyesi’nde çıkartıldı.

Trabzon Valiliği’nden yapılan açıklamada, Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 4 aydır yürütülen çalışmalar sonucunda suçundan E.K., M.E., M.K., S.E., A.E., M.S., M.D., E.Ö. ve S.Y.’nin isimli şahısların Trabzon il merkezi ve ilçelerinde piyasaya uyuşturucu madde sürerek maddi menfaat elde ettikleri, bu işi meslek haline getirerek geçim kaynağı olarak kullandıkları, yakalanmamak amacıyla da sistemli bir şekilde çalıştıkları tespit edildi.

Yapılan çalışmalar neticesinde dün sabah saat 05.30 sıralarında Trabzon il merkezi ve Araklı ilçesinde belirlenen adreslere eş zamanlı olarak operasyon düzenlenirken, yapılan operasyon neticesinde söz konusu 9 kişi “Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak, nakletmek, temin etmek ve aracılık yapmak” suçlarından yakalanarak göz altına alındı. 9 kişi Trabzon adliyesine çıkartıldı.

Operasyon neticesinde 1 kilo 599 gram kubar esrar maddesi, 12.51 gram toz esrar maddesi, 8 adet uyuşturucu nitelikli sentetik ecstasy hap, 4.07 gram esrarlı sigara, 6 kök hint keneviri bitkisi, 1 adet ruhsatsız tabanca, 7 adet 9 mm. çapında fişek ve 1 adet 7.65 mm. çapında fişek ele geçirilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler