Trabzon’da yakalanan falcı isyan etti: NEDEN...

Trabzon’da yapılan operasyon sonucu yakalanan falcı, bu iş suçsa neden bana vergi levhası verdiler diye isyan etti.Trabzon’un Hızırbey Mahallesinde gelen ihbar üzerine verilen adrese giden Trabzon Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri

Trabzon’da yakalanan falcı isyan etti: NEDEN...

Trabzon’da yapılan operasyon sonucu yakalanan falcı, bu iş suçsa neden bana vergi levhası verdiler diye isyan etti.

Trabzon’un Hızırbey Mahallesinde gelen ihbar üzerine verilen adrese giden Trabzon Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri burada falcılık yaptığını tespit ettikleri Gürcistan uyruklu E.D. isimli kadını gözaltına aldılar.

20 YIL ÖNCE GELDİM

Trabzon Emniyet Müdürlüğüne getirilen E.D.’nin burada alınan ifadesinde 20 yıl önce Trabzon’a geldiğini belirterek, “20 yıl önce evlenerek Trabzon’a yerleştim ve Türk vatandaşı oldum. 2010 yılında vergi dairesinden tercüme çeviri, fal ve Astroloji hizmetleri verdiğimden dolayı vergi levhası çıkardım.

EMEKLİ OLMAK İÇİN YAPIYORUM

Evime gelen bayanların astroloji falına bakıyorum ve 12.00 ve 15.00 saatleri arasında bu işi yapıyorum. Gelen kadınlara bir ücret belirlemedim sadece ne verirlerse onu alıyorum. Aldığım ücretinde vergisini ödüyorum. Bu işle ilgili hem vergi levham hem de sigortam var bu işi emekli olmak için yapıyorum.

NEDEN VERGİ LEVHASI VERDİLER

Bu işin suç olduğunu bilmiyordum. Eğer bu iş suç ise neden bana vergi levhası çıkardılar. Bu işi yaparken komşularımı kesinlikle rahatsız etmedim, kapılarına gitmedim. Komşularım bu işi yaptığımı bildikleri için bende daha fazla para istediler. Parayı vermek istemeyince seni şikayet ederiz diyerek beni tehdit ettiler. Ben kanunsuz bir iş yapmıyorum” dedi.

Verdiği ifade de suçlamaları kabul etmeyen E.D., Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nde  yapılan işlemlerinin ardından savcılığa sevk edildi ve serbest bırakıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel