Trabzon’da yağmurda boğuldular…

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’u son dönemlerde etkisi altına alan yağmur kent genelinde bir çok yere zarar verdi. En fazla zararı ise; Ortahisar İlçesi Çömlekçi Semti gördü. Yağan yağmurdan dolayı sürekli su dolan semtin merkezinde esnafta mağdur duru

Trabzon’da yağmurda boğuldular…

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’u son dönemlerde etkisi altına alan yağmur kent genelinde bir çok yere zarar verdi. En fazla zararı ise; Ortahisar İlçesi Çömlekçi Semti gördü. Yağan yağmurdan dolayı sürekli su dolan semtin merkezinde esnafta mağdur duruma düştü. Bu mağdurlar arasında en çok etkilenen ise semtte bulunan alt geçit esnafı oldu.

Yağan yağmurda iki kez meydana gelen su taşkını Çömlekçi alt geçidini kullanılmaz hale getirdi. Bu alt geçitte iki tane işletme bulunuyordu bu esnaflar yağan yağmur sonrası dükkanları kullanılmaz hale geldi. Esnaf yeniden yağacak yağmurdan korkarak bir daha işletmesini açmadı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel