Trabzon'da yabancı uyruklular

Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinde yer alan bilgiye göre, İran sınırında, İran'dan Türkiye'ye yasa dışı yollardan geçen 10 Çin, 6 Pakistan, 6 Afganistan ve 2 Bangladeş uyruklu toplam 24 şahıs yakalandı. Bu arada kolluk kuvvetlerince Trabzon, Van ve

Trabzon'da yabancı uyruklular

Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinde yer alan bilgiye göre, İran sınırında, İran'dan Türkiye'ye yasa dışı yollardan geçen 10 Çin, 6 Pakistan, 6 Afganistan ve 2 Bangladeş uyruklu toplam 24 şahıs yakalandı. Bu arada kolluk kuvvetlerince Trabzon, Van ve Iğdır il merkezlerinde icra edilen önleyici tedbirler kapsamında yapılan kontrollerde, Türkiye'de bulunması için yasal gerekleri karşılamayan 3 Azerbaycan, 3 Myanmar ve 1 Özbekistan uyruklu olmak üzere toplam 7 şahıs ele geçirildi. Ayrıca Yunanistan sınırında da Türkiye'den Yunanistan'a yasa dışı yollardan geçmeye çalışan Filistin uyruklu 4 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel