Trabzon'da Vergi rekortmenleri ödüllerini aldı

TTSO, TTSO ile Trabzon Vergi Dairesi Başkanlığı işbirliğinde düzenlenen 2011 yılı gelir ve kurumlar vergisi ile ihracat şampiyonları plaketlerini Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'nın elinden aldılar.Törene Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’nın

Trabzon'da Vergi rekortmenleri ödüllerini aldı

TTSO, TTSO ile Trabzon Vergi Dairesi Başkanlığı işbirliğinde düzenlenen 2011 yılı gelir ve kurumlar vergisi ile ihracat şampiyonları plaketlerini Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'nın elinden aldılar.

Törene Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’nın yanı sıra Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, KTÜ Rektörü Süleyman Baykal, TOBB Başkanvekili Faik Yavuz, TTSO Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy, TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Vergi Dairesi Başkanı Zeki Yumbul, vergi rekortmenleri ve işadamları katıldı.

İhracat, Kurumlar ve Gelir Vergisi rekortmenleri ile ilk 1000 sanayi kuruluşu arasına giren, yeni teknoloji geliştiren ve odada 50. Yılını dolduran oda üyelerine Bakan Yazıcı, Vali Kızılcık, Ulusoy, Hacısalihoğlu ve diğer protokol üyeleri tarafından 2011 yılında en çok ihracatı yapan, en çok gelir ve kurumlar vergisi ödeyen, yeni teknoloji kullanan  işadamlarına ve kuruluşlara plaket takdim etti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler