Trabzon'da vatandaşlara pilav dağıtıldı

Kanunievi önünde yapılan törene Trabzon Vali Yardımcısı Kamil Sarıarslan, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara ile esnaflar katıldı.Trabzon Esnaf ve Sanatkarları Od

Trabzon'da vatandaşlara pilav dağıtıldı

Kanunievi önünde yapılan törene Trabzon Vali Yardımcısı Kamil Sarıarslan, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara ile esnaflar katıldı.

Trabzon Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara ve Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu günün anlam ve önemini belirten birer konuşma yaparken, daha sonra folklor gösterilerine geçildi.

Dua okunmasının ardından pilav ikramına geçilirken, Trabzon Vali Yardımcısı Kamil Sarıarslan, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, ilk tabakları doldurarak vatandaşlara pilav dağıttı.

350 kilogram pirinç, 250 kilogram et ve 25 kilogram tereyağının kullanıldığı 2 bin kişilik pilavdan almak isteyenler zaman zaman izdihama neden oldu. Bıçaklı folklor gösterisi ise ilgiyle izlendi.

20130924aw000608_03.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler