Trabzon'da vatandaşın tepkisi!

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yaşanan bir trafik kazası sonrası ambulansın olay yerine geç ve ilçe merkezi yerine Çarşıbaşı ilçesinden gelmesi vatandaşın tepki göstermesine yol açtı. Trabzon’un Akçaabat ilçesinde bugün meydana gelen trafik kazasında 1 kiş

Trabzon'da vatandaşın tepkisi!

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yaşanan bir trafik kazası sonrası ambulansın olay yerine geç ve ilçe merkezi yerine Çarşıbaşı ilçesinden gelmesi vatandaşın tepki göstermesine yol açtı.

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde bugün meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, ilçe merkezi Kasap Sokak’ta Erhan S. (21) yönetimindeki 61 KM 952 plakalı araç geri geri giderken arkasında bulunan Yonca Alkan (20) isimli genç kızı fark etmeyerek çarptı. Yere yığılan ve sağ bacağı kırılan genç kızın yardımına çevredeki vatandaşlar koşarken, polis ekipleri araç sürücüsünü gözaltına aldı. Kaza yerine ambulans çağrılırken, ambulans uzun süre gelmeyince çevredeki vatandaşlar evlerinden getirdikleri yastığı genç kızın başının altına koyarken, üzerine de üşümemesi için battaniye örttüler. Yaklaşık bir saat yerde bekleyen genç kızın durumunu gören vatandaşlar görevli polislerle tartışırken, Akçaabat’ın merkezinde ve Akçaabat Devlet Hastanesi’ne 500 metre uzaklıktaki bir yere ambulansın gelememesine tepki gösterdiler. Ambulans gelmesi üzerine sakinleşen vatandaşlar bu kez de ambulansın ilçe merkezi yerine Çarşıbaşı ilçesinden geldiğini öğrenince büyük bir şaşkınlık yaşadılar. Genç kız yapılan ilk müdahalesinin ardından Akçaabat Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel