Trabzon'da vatandaşın TC tepkisi

Sağlık Bakanlığı’nın almış olduğu karar ile sağlık kuruluşlarında bulunan tabelalardan Türkiye Cumhuriyeti’nin kısaltılması olan TC ibaresinin kaldırılması Trabzonlu vatandaşlar tarafından tepki ile karşılanmıştı.Bu durum ile Sağlık bakanlığının yapmış ol

Trabzon'da vatandaşın TC tepkisi

Sağlık Bakanlığı’nın almış olduğu karar ile sağlık kuruluşlarında bulunan tabelalardan Türkiye Cumhuriyeti’nin kısaltılması olan TC ibaresinin kaldırılması Trabzonlu vatandaşlar tarafından tepki ile karşılanmıştı.

Bu durum ile Sağlık bakanlığının yapmış olduğu açıklamada böyle uygulama olmadığını söylese de Trabzon’daki çoğu sağlık kuruluşundan TC ibaresi kaldırılmıştı.  Bu duruma tepki gösteren Trabzonlu vatandaşlar T.C yazdıkları kâğıtları Akçaabat İlçesi Söğütlü Beldesinde bulunan 1 nolu sağlık ocağı ile Söğütlü Aile yaşam Sağlığı merkezinin tabelasına astı.

Kimler tarafından asıldığı bilinmeyen yazıları asmak için kimliği belirsiz kişilerin yanlarında merdiven taşıdıkları ifade edildi. 

Haber61.Net Haberidir 

1.20130408183631.jpg

1.20130408183711.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel