Trabzon'da Valilik geç kaldı öğrenciler perişan!

Trabzon'da gece saatlerinde başlayan kar yağışı kentin tüm bölgelerinde etkili oldu. Kar yağışının artması sonucu bir çok köy yolu kapanırken kentin özellikle yüksek kesimleri oldukça kötü etkilendi.Kar yağışı ile oluşan ulaşım zorluğu en çok öğrencileri

Trabzon'da Valilik geç kaldı öğrenciler perişan!

Trabzon'da gece saatlerinde başlayan kar yağışı kentin tüm bölgelerinde etkili oldu. Kar yağışının artması sonucu bir çok köy yolu kapanırken kentin özellikle yüksek kesimleri oldukça kötü etkilendi.

Kar yağışı ile oluşan ulaşım zorluğu en çok öğrencileri etkiledi. Meteorolojinin uyarılarına rağmen Valilik okulları tatil etmeyince öğrenciler sabahın erken saatlerinde karla mücadele ederek okullara gitmeye çalıştı. Ders saatinin başlamasının ardından gelen haber ise başta öğretmenler ve öğrenciler olmak üzere herkesi şaşırttı. Sabahın erken saatlerinde artan kar yağışına rağmen okulları tatil etmeyen Valilik , ders saatinin başlamasının ardından okulların tatil edildiğini bildirdi. Geç gelen bukarar okula gelen öğrencileri mağdur ederken bir çok okulda öğrenciler sınıflarda tutularak öğle saatine kadar bekletildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler