Trabzon'da uyuşturucu polemiği!

Kemerkaya Mahallesi Muhtarı Ali Aydın mahalledeki uyuşturucu sorununu dile getirirken  “Pelitli, Kaymaklı ve Sanayi mahallesinden gelen çocuklar yüzünden” ifadesini kullanması sıkıntı yarattı.Aydın’ın uyuşturu sorununa yönelik yaptığı açıklamalara  Pelitl

Trabzon'da uyuşturucu polemiği!

Kemerkaya Mahallesi Muhtarı Ali Aydın mahalledeki uyuşturucu sorununu dile getirirken  “Pelitli, Kaymaklı ve Sanayi mahallesinden gelen çocuklar yüzünden” ifadesini kullanması sıkıntı yarattı.

Aydın’ın uyuşturu sorununa yönelik yaptığı açıklamalara  Pelitli Mahallesi Muhtarı Mustafa Koç’tan tepki geldi.  

Pelitli Mahallesi Muhtarı Mustafa Koç , uyuşturucu sorununun genel bir durum olduğunu belirterek  Pelitli ve diğer mahalleleri zan altında bırakmaya kimsenin hakkının olmadığını savundu.

Muhtar Koç “Kemerkaya Mahallesi Muhtarı Ali Aydın uyuşturucuya isyan ederken mahallemize suçu atarak yerin dibine sokup çıkarmış. Kendisinin daha önceki yıllarda yaptığı işlemlerden haberim var. Pelitli’den Sanayi’den, Kaymaklı’dan gelen çocuklara pis derken kendi mahallesinin çocuklarının ne kadar temiz olduğunu hangi ölçüyle belirledi. Bu kanaata nasıl varmış bilmiyorum, bu açıklamayı kınıyorum. Burada dikkat edilmesi gereken noktalardan biri de eğitim konusudur. Pelitli Mahallesi’nde eğitime verilen önem okulların ve öğrencilerin başarılarıyla ortadadır. Karşılaştırılma yapıldığında Pelitli’nin Türkiye’ye göre üstün derecede olduğunu görüyoruz.  Uyuşturucu sorunu yanlızca Kemerkaya’nın veya Pelitli’nin değil Türkiye’nin sorunudur. Uyuşturucu sorununa baktığımızda ne yazıkki Trabzon’un her mahallesinde görülen ve savaş verilen bir sorun halindedir.Bunu yanlızca belirli mahallelerin üzerine yıkıp zan altında bırakmak büyük bir yanlıştır. Kemerkaya Muhtarı’nın bunu bilmesi ve kendi mahallesinde olan pis işleri temizlemesi gerekir.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel