Trabzon'da uluslararası tiyatro festivali

 Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, 2013 yılında Adana, Konya, Ankara, Trabzon ve Antalya Devlet Tiyatroları’nın ev sahipliğinde gerçekleştireceği uluslararası tiyatro festivallerinin ön çalışmalarını sürdürüyor.Devlet Tiyatroları 2013 yılında 5 ilde 5 a

Trabzon'da uluslararası tiyatro festivali

 

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, 2013 yılında Adana, Konya, Ankara, Trabzon ve Antalya Devlet Tiyatroları’nın ev sahipliğinde gerçekleştireceği uluslararası tiyatro festivallerinin ön çalışmalarını sürdürüyor.

Devlet Tiyatroları 2013 yılında 5 ilde 5 ayrı uluslararası festival yapmaya hazırlanıyor. Bu çerçevede ilk festival, Adana'da yapılacak. 15. Devlet Tiyatroları – Sabancı Uluslararası Tiyatro Festivali 27 Mart – 30 Nisan tarihleri arasında Adana'da gerçekleştirilecek.

2013'te uluslararası tiyatro festivaline evsahibi olacak bir diğer ilimiz ise Konya. Bu kentimizde 14 – 24 Nisan tarihleri arasında 6. Bin Nefes Bir Ses Uluslararası Türkçe Tiyatro Yapan Ülkeler Festivali düzenlenecek.

Başkent Ankara'da da 9. Küçük Hanımlar Küçük Beyler Uluslararası Çocuk Tiyatroları Festivali yapılacak. Çocukların çok sevdiği bu festival 23 Nisan'ın ardından 25 – 30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Karadeniz'in gözde illerinden Trabzon, 14. Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali'ne evsahibi olacak. Festival, Mayıs başında başlayacak 15 Mayıs tarihine kadar sürecek.

Deniz-kum-güneş üçlüsünün buluştuğu Antalya'da düzenlenen 4. Devlet Tiyatroları Antalya Uluslararası Tiyatro Festivali, 17 – 30 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel