Trabzon'da uçuşlar iptal!

Trabzon'da gece saatlerinden itibaren etkili olan yağışlar uçuş seferlerini de etkiledi.Haber61.net'in edindiği bilgiye göre karla karışık yağan şiddetli yağmur Trabzon Havaalanında ki seferlerin bazılarının iptal edilmesine neden oldu. İstanbul Sabhiha G

Trabzon'da uçuşlar iptal!

Trabzon'da gece saatlerinden itibaren etkili olan yağışlar uçuş seferlerini de etkiledi.

Haber61.net'in edindiği bilgiye göre karla karışık yağan şiddetli yağmur Trabzon Havaalanında ki seferlerin bazılarının iptal edilmesine neden oldu. İstanbul Sabhiha Gökçen Havaalanına gidecek olan Pegasus'un PC135 sefer sayılı uçağının iptal edilmesinin ardından yine aynı firmaya bağlı 14.05 saatinde kalkacak olan uçak seferi de iptal edildi.

Trabzon Havalimanı yetkililerinden alınan bilgiye göre, kentte sabah saatlerinde başlayan ve aralıklarla etkili olan rüzgar ve karla karışık yağmur nedeniyle uçaklar Trabzon Hava Limanı'na inemiyor.

Özel bir hava yolu şirketinin iki İstanbul-Trabzon seferi, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi, diğer havayolu şirketleri de yolcularına uçuşların rötarlı olacağını bildirdi.

 İstanbul'a gitmek üzere Trabzon Havalimanı'na gelen Mehmet Özdemir adlı yolcu, hava şartları bozuk olduğundan dolayı gidemediklerini belirterek, "Uçuşlar iptal olmuş. Şimdi tekrar gidiş saatimizi ayarlamaya çalışıyoruz ama burası çok yoğun. Gidemiyoruz, burada kaldık" dedi.

Kamil Tandoğan ise Of ilçesinden taksiyle havalimanına geldiklerini ifade ederek, "Bize 

hava şartlarından dolayı uçaklar kalkmıyor diyorlar. Şimdi 5 saat olmadan bizi geri çeviriyorlar" diye konuştu.

Hasan Albayrak da İstanbul Sabiha Gökçen Hava Limanı'na gideceğini kaydederek, şunları söyledi: "Uçak seferlerinin hava şartlarından dolayı iptal edildiğini söylediler. İki kere sordum, uçağın Ankara ve Samsun'a indiğini söylediler. Şimdi ise iptal edildiğini söylediler. Ben Almanya'ya gidecektim, o uçağımı da kaçırdım. Daha sora valizimi almak istedim, uçak biletimi iptal edip alabileceğimi söylediler. Ben de 'para istemiyorum sizden sadece valizimi alayım' dedim.

Öte yandan Trabzon Havaalanına bugün henüz hiçbir uçağın inemezken uçakların Samsun ve Erzurum'a yönlendirildiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel