Trabzon'da uçağın temizliğini bakın kim yaptı!

Afganistan dönüşü Trabzon Havalimanı’na inerek yakıt ikmali yapan Alman bayraklı 8 kişilik özel uçağın temizliği pilot ve hostes tarafından yapılması renkli görüntüler oluşturdu.İki kaptan pilot ve tek kişilik hostesten oluşan 3 kişilik mürettebatı taşıya

Trabzon'da uçağın temizliğini bakın kim yaptı!

Afganistan dönüşü Trabzon Havalimanı’na inerek yakıt ikmali yapan Alman bayraklı 8 kişilik özel uçağın temizliği pilot ve hostes tarafından yapılması renkli görüntüler oluşturdu.

İki kaptan pilot ve tek kişilik hostesten oluşan 3 kişilik mürettebatı taşıyan özel uçak sabah saatlerinde yakıt ikmali için Trabzon Havalimanı’na indi. Yaklaşık 2 saat havalimanında kalan uçağın camları ve kanatlarının temizliği uçağın kaptan pilotu ile hostesi tarafından yapılması dikkat çekti. Merdiven yardımıyla kaptan pilota temizlik bezini vermeye çalışan hostes, pilotun düşmemesi için merdivene sıkı sıkıya tuttuğu gözlendi.

Uçak daha sonra yakıt ikmali ve gerekli temizliğin ardından Trabzon Havalimanı'ndan ayrıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel