Trabzon'da uçağı ittirdiler..!

TRABZON Havalimanı'nda kalkış yapmak üzereyken arızalanan Alman bayraklı ambulans uçak, görevliler tarafından aprona kadar itilerek götürüldü.Trabzon'dan bugün saat 15.00 sıralarında Almanya'ya gitmek üzere havalanmak için pist başına giden D-CJPG tescill

Trabzon'da uçağı ittirdiler..!

TRABZON Havalimanı'nda kalkış yapmak üzereyken arızalanan Alman bayraklı ambulans uçak, görevliler tarafından aprona kadar itilerek götürüldü.

Trabzon'dan bugün saat 15.00 sıralarında Almanya'ya gitmek üzere havalanmak için pist başına giden D-CJPG tescilli Alman bayraklı 'Learjet 35A' model ambulans uçak, motorundaki bir arıza nedeniyle hareket kabiliyetini yitirdi. Havalimanı itfaiyesi uçağın yanına giderek herhangi bir aksaklığa karşı önlem alırken, Trabzon Havalimanı pisti bir süre için hava trafiğine kapatıldı. Uçak, görevlilerin yardımıyla itilerek önce taksi yoluna sonra aprona götürüldü. Havalimanı görevlisi ve mürettebattan oluşan 15 kişilik grup uçağı iterken ortaya ilginç bir görüntü çıktı. Uçak yaklaşık 20 dakikalık uğraşın ardından aprondaki park alanına çekildikten sonra havalimanında uçuşlar normale döndü.



Yetkililer, uçağın motorunda meydana gelen arızanın giderilmesi için ekip geleceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler