Trabzon’da tuvalet krizi… “Nere s… bu millet”

Haber61.net – Haber Servisi – Bir süre önce gündeme gelen Ortahisar Belediyesinin yapmış olduğu kaldırımı Büyükşehir Belediyesi yıkıyor haberine bir yenisi daha eklendi. İddiaya göre; Demirkırlar Sanayi Esnafı Büyükşehir Belediyesinden dükkanlarının hemen

Trabzon’da tuvalet krizi…  “Nere s… bu millet”

Haber61.net – Haber Servisi – Bir süre önce gündeme gelen Ortahisar Belediyesinin yapmış olduğu kaldırımı Büyükşehir Belediyesi yıkıyor haberine bir yenisi daha eklendi. İddiaya göre; Demirkırlar Sanayi Esnafı Büyükşehir Belediyesinden dükkanlarının hemen yanı başına umuma açık bir tuvalet yapılması için başvuruda bulundu.

Seçim sonrası yapılacağı sözünü alan esnaf bir türlü tuvaleti yaptıramayınca bu sefer durumu Ortahisar Belediyesine aktardılar. Ortahisar Belediyesi esnafın bu isteğine olumlu karşılık vererek tuvalet yapımına başladı. İnşaat devam ederken birden sürpriz gelişme meydana geldi. Büyükşehir Belediyesine ait yetkililer inşaatı durdurdu. Böylelikle Esnaf yine  tuvaletsiz kaldı.

Bu olay bir süre önce;  Türkiye Gündemine gelen Sivas’taki sanayi esnafının tuvalet isyanını hatırlattı. Sivas Belediyesi geçtiğimiz yıl sanayideki tuvaleti yıkınca esnaf isyan ederek “nere s… bu millet.” Diyerek isyan etmişti.

Öte yandan Ortahisar Belediyesi'nin Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden izin almadan yaptığı inşaatı durdurulduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler