Trabzon'da tutuklu kaçmak isteyince

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde bulunan Aganda ceza evinden bir süre önce kaçmak isteyen bir hükümlü iki bacağını da kırılınca yakalandı. Elde edilen bilgiye göre Gürcistan uyruklu S.f Türkiye’de işlemiş olduğu bir suçtan dolayı bir süredir Akçaabat Aganda

Trabzon'da tutuklu kaçmak isteyince

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde bulunan Aganda ceza evinden bir süre önce kaçmak isteyen bir hükümlü iki bacağını da kırılınca yakalandı. 

Elde edilen bilgiye göre Gürcistan uyruklu S.f Türkiye’de işlemiş olduğu bir suçtan dolayı bir süredir Akçaabat Aganda cezaevinde sucunun cezasını çekiyordu.

Psikolojik sorunları da olduğu belirlenen S.F tahliye olmasına 40 günden az bir süre kala ceza evinden kaçmaya çalıştı. Aganda ceza evinin demir tellerine tırmanarak ceza evi dışına atlayan S.F iki bacağını kırarak yaralandı. İki bacağının kırılması nedeniyle fazla uzağa gidemeyen S.F Cezaevinde görevli Jandarma personelince yakalanarak Trabzon Yavuz Sultan Selim Kemik Hastanesine kaldırıldı.

Burada bir süre tedavi gören Gürcü uyruklu S.F cezasının geri kalan bölümünü çekmek üzere Trabzon Bahçecik Ceza Evine konuldu.

 

 

Haber : Şükrü ÜÇÜNCÜ / Haber61.NET 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel