Trabzon'da turizm kursu sertifikaları dağıtıldı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Trabzon İl Koordinatörlüğü öncülüğünde Trabzon Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile organize edilen “6. Dönem Kırsal Turizm Etkinlikleri Kursu” bugün düzenlenen sertifika dağıtım töreni ile sona erdi.Topla

Trabzon'da turizm kursu sertifikaları dağıtıldı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Trabzon İl Koordinatörlüğü öncülüğünde Trabzon Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile organize edilen “6. Dönem Kırsal Turizm Etkinlikleri Kursu” bugün düzenlenen sertifika dağıtım töreni ile sona erdi.

Toplam 61 kişinin katıldığı kursa, 31 kişi başarılı bir şekilde tamamlayıp sertifikalarını TKDK Trabzon İl Koordinatörü Muhammet Bozali’den aldı. TKDK Trabzon İl Koordinatörü Muhammet Bozali tören sonunda yaptığı konuşmada, “Öncelikli olarak sertifika almaya hak kazanan katılımcılarımıza hayırlı olsun diyorum; sertifika alan 31 kişiden 5’i 11 Proje çağrı ilanı kapsamında TKDK Trabzon İl Koordinatörlüğüne Kırsal Turizm alt tedbiri kapsamında proje sunacağız. Bu kapsamda; Konaklama Tesisi, Yeme İçme Tesisleri,pastane, kafeterya ve rekreasyon alanları ile ilgili proje yapma olanağına sahip olacaklardır, temennimiz bu sayının daha sonraki çağrı dönemlerinde katlanarak artmasıdır. Bu projeler sayesinde Trabzon’da kırsal turizm alanında bulunan açıklık giderilebilecektir, işsizliğe çözüm, ekonomimize katma değer katacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel