Trabzon'da turistlerin memnuniyetini artırmak için...

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile Karadeniz Teknik Üniversitesi işbirliğinde yürütülen turizm sektöründe memnuniyet projesi kapsamında eğitimlerde başarılı olan 30 kişiye sertifikaları düzenlenen törenle takdim edildi.TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu,

Trabzon'da turistlerin memnuniyetini artırmak için...

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile Karadeniz Teknik Üniversitesi işbirliğinde yürütülen turizm sektöründe memnuniyet projesi kapsamında eğitimlerde başarılı olan 30 kişiye sertifikaları düzenlenen törenle takdim edildi.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, KTÜ ile işbirliğinde turizm sektöründe işletmelerin ihtiyaçlar analizi yapıldığını ardından da belirlenen alanlarda çalışan elemanların eğitimlerinin tamamlandığını söyledi. Hacısalihoğlu, ihtiyaçlar analizi için düzenlenen toplantıya katılan işletmelerin dile getirdiği alanlarda eğitimlerin verildiğini kaydetti. Bu kapsamda, belirlenen yedi alanda ki eğitimleri şöyle sıralandı.

İş Gören Motivasyon ve Turizm pazarlama Eğitim, Yiyecek İçecek Menü hazırlama Eğitimi, Yiyecek İçecek Menu Hazırlama Uygulama Eğitimi, Protokol ve Davranış Bilgisi Eğitimi, Müşteri İlişkileri Eğitimi, Ön Büro ve Kat hizmetleri Eğitimi, Gıda Hijyeni ve Sanitasyon Eğitimi, Konukla İletişim eğitimi.

Hacısalihoğlu, TTSO olarak turizm sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin çalışanlarına başlatılan eğitim çalışmasının amacının turistlerin memnuniyetini artırmak olduğunu vurguladı.

Başkan Hacısalihoğlu, “TTSO ve KTÜ Turizm ve Otelcilik Yüksek Okulu işbirliğinde otel ve restoran sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin çalışanlarına yeni sezonda turist memnuniyetini artırmak için eğitim çalışması yaptık. Belirlenen yedi ayrı alanda ki eğitimlerde 30 çalışan sertifika aldı. Yeni turizm sezonunda projeye katılan işletmelerde verilen hizmetlerin kalitesine katkı sağlandı. Bu çalışma zaman içerisinde devam edecektir. Amacımız gerek bölge gerekse ülke olarak turizm sektöründen hak edilen ekonomik katkıyı yükseltebilmektir” dedi.

Turistleri memnun etmek üzere eğitimlerini geliştiren 30 çalışan sertifikalarını düzenlenen törenle TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Sayman Murat İskender, Yönetim Kurulu Üyesi Özcan İlarslan, Tolga Avcı, Genel Sekreter Hakan Gürhan, Genel Sekreter Yardımcısı Ayşegül Katipoğlu’nun elinden aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel