Trabzon'da Tuhaf bir olay

Haber61.NET - Özel Haber - Trabzon'un Akoluk belediyesinde ilginç bir olay meydana geldi. 156 Alo jandarma ihbar hattını arayan kimliği belirsiz bir kişi eski belediye başkanının, belediyeye ait olduğu iddia edilen çocuk salıncağı ve çeşmeyi yeni yaptırdı

Trabzon'da Tuhaf bir olay

Haber61.NET - Özel Haber - Trabzon'un Akoluk belediyesinde ilginç bir olay meydana geldi. 156 Alo jandarma ihbar hattını arayan kimliği belirsiz bir kişi eski belediye başkanının, belediyeye ait olduğu iddia edilen çocuk salıncağı ve çeşmeyi yeni yaptırdığı evin bahçesine taktırmak için yerinden söktüğü ihbarında bulundu. Şahsın ihbarının ardından harekete geçen Trabzon İl Jandarma ekipleri; Akoluk'a giderek İş Makinesini uçunda bulunan malzeme olduğu fark etti.

Eski Akoluk Beldiye başkanı Atilla Cavdar'ın yanına giden Jandarma ekipleri durum hakkında bilgi aldı. Jandarmalara Başkan Cavdar, " Daha Önceden Trabzon Belediyesini parklardan söktüğü hurda malzemeleri aldım ve kendi beldemde bulunan müşterek mahallelere koydurdum. Bunları Küçük Ayvasıl'da bir yere koydum ve burada bunu köylüler kullanılmaz hala getirdi. Öte yandan Bir diğerini de hurdacılar götürünce burada bir tane kaldı ve bende onu alarak belediye binasının arka kısmında bulunan ardiyeye kaldırılması için operatörü emir verdim."dedi.

Cavdar, "  Operatörümün bunu iş makinesine yükleyerek getirmek istediği sırada Temel Yazıcı isimli bir vatandaş bana kasıt olsun diye Jandarmayı arayarak benim bu malzemeleri eve getirdiğimi söyleyerek ihbarda bulunmuş. Sonrasında ben de operatörümde bu durumu jandarmaya bildirdik. Operatörümde ifadesinde bu durumun öyle olmadığını belirtti."İfadelerini kullandı.

Haber : Şükrü ÜÇÜNCÜ 

1.20140401142032.gif

1.20140401141952.gif

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler