Trabzon'da trafik felç!

Bir takım faaliyetler gerçekleştirmek üzere Trabzon'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şehre gelmesiyle bir takım sıkıntılar yaşandı. Dün öğle saatlerin de gereken havadan gerek karadan önlem alındı. Çevre şehirlenden Trabzon'a polisler getiril

Trabzon'da trafik felç!

Bir takım faaliyetler gerçekleştirmek üzere Trabzon'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şehre gelmesiyle bir takım sıkıntılar yaşandı.

ssss-001.jpg

 Dün öğle saatlerin de gereken havadan gerek karadan önlem alındı. Çevre şehirlenden Trabzon'a polisler getirildi. Toplam 7800 polis şehrin dört bir yanına dağıltı. Helikopter saatlerce havadan kontrolü sağladı bu sırada ise sıkıntıyı trafikte vatandaşlar çekti.

pol.jpg

Trabzon sahil yolunda, çömlekçi mevkiinde, tanjant yolunda ve merkezde trafik felç oldu. Araçlarla ulaşım yapmak isteyen vatandaşlar 10 dakikalık yolu 40 dakika da gidebildi. Tanjant yolunda ise akşam saatlerinde daha da yoğunlaştı görülen trafikte ambulansa dahi yol verilemediği görüldü. 

12 ekim pazar günü babaocağı Rize'ye gitmesi beklenen Cumhurbaşkanının Trabzon'dan ayrılması ile birlikte Trafik sıkıntısının da son bulacağı düşünülüyor.

l.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel