Trabzon'da TOKİ çekimleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Erzurum, Ağrı ve Trabzon'da yapımı gerçekleştirilen alt gelir ve yoksul grubu kapsamındaki, 920 konutun kura çekimi pazar günü gerçekleştirilecek.   TOKİ Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı'ndan ya

Trabzon'da TOKİ çekimleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Erzurum, Ağrı ve Trabzon'da yapımı gerçekleştirilen alt gelir ve yoksul grubu kapsamındaki, 920 konutun kura çekimi pazar günü gerçekleştirilecek. 

 

TOKİ Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre; Trabzon- Of'da 240, Erzurum'da 456 ve Ağrı'da 224 konut düzenlenecek kura çekimiyle hak sahiplerine teslim edilecek. Of'daki konutların Of Spor Salonu'nda, Ağrı'da Halk Eğitimi Merkezi'nde ve Erzurum'daki konutların ise Yenişehir Avm Kültür Merkezi Salonu'nda kura çekimleri yapılacak.  

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel