Trabzon'da Tiyatro Festivali iptal

Trabzon'da bu yıl 15'incisi düzenlenen "Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali" kapsamında bugün ve yarın sahnelenmesi planlanan oyunlar, milli yas dolayısıyla iptal edildi. Trabzon Devlet Tiyatrosu'ndan yapılan açıklamada, Devlet Tiyatroları Genel Müdü

Trabzon'da Tiyatro Festivali iptal
Trabzon'da bu yıl 15'incisi düzenlenen "Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali" kapsamında bugün ve yarın sahnelenmesi planlanan oyunlar, milli yas dolayısıyla iptal edildi.
 
Trabzon Devlet Tiyatrosu'ndan yapılan açıklamada, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünce Trabzon Devlet Tiyatrosu organizasyonunda 2 Mayıs'ta başlayan festivalin son iki gününde yer alan oyunların, Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciası dolayısıyla ilan edilen milli yas çerçevesinde iptal edildiği belirtildi.
 
Ev sahibi Türkiye'nin yanı sıra Almanya, Fransa, İtalya, Macaristan, Portekiz, Gürcistan, Moldova, Tunus, Moğolistan, KKTC ve Rusya'dan tiyatro toplulukları ile Trabzon, Bursa, Erzurum, İstanbul, Antalya ve Adana Devlet Tiyatrosu'nun da oyun sahnelediği festivalde, bu akşam Erzurum Devlet Tiyatrosu'nun "80 Günde Devri Alem" yarın ise İstanbul Devlet Tiyatrosu'nun "Kızılırmak" adlı oyunları sahnelemesi planlanıyordu. - Trabzon

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler