Trabzon'da TİSKi'nin bütçesi belirlendi

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi ikinci toplantısını Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında gerçekleştirdi.Meclis, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin norm kadrosu, Büyükşehir belediye birimlerinin oluşturulması, T

Trabzon'da TİSKi'nin bütçesi belirlendi

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi ikinci toplantısını Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında gerçekleştirdi.

Meclis, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin norm kadrosu, Büyükşehir belediye birimlerinin oluşturulması, Trabzon İçme Suyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürlüğü’nün norm kadrosu, TİSKİ Genel Müdürlüğü’nün birimlerinin oluşturulması, TİSKİ Genel Müdürlüğü’nün 2014-2016 yılı bütçe tasarısı, Ortahisar Belediyesi 2014-2016 yılı bütçe tasarısı ve gelir tarifesinin 41. Maddesi ile ilgili gündem maddeleri ile toplandı.

Yapılan toplantıda TİSKİ Genel Müdürlüğü’nün 2014-2016 yılı bütçe tasarısı maddeleri tek tek isim okunarak kabul edildi. Buna göre TİSKİ’nin 2014 yılı bütçesi 72 milyon 963 bin TL olarak belirlendi. Toplantıda ayrıca Büyükşehir ve TİSKİ’nin teşkilat şeması da karara bağlandı.

Toplantıda ayrıca Büyükşehir Belediye Meclisi tatil ayının Ağustos ayı olması oy birliği ile kabul edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler