Trabzon'da tıraş olurken öldü!

Olay, Çağlayan Beldesi'nde bulunan TIR Garajı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, TIR şoförü olan Mustafa Özen (46), aracını park ettiği TIR Garajı'nın lavabosuna sakal tıraşı olmak için gitti.Arkadaşlarına 'Tıraş olup geliyorum' diyerek giden Öze

Trabzon'da tıraş olurken öldü!

Olay, Çağlayan Beldesi'nde bulunan TIR Garajı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, TIR şoförü olan Mustafa Özen (46), aracını park ettiği TIR Garajı'nın lavabosuna sakal tıraşı olmak için gitti.

Arkadaşlarına 'Tıraş olup geliyorum' diyerek giden Özen'den bir süre haber alamayan arkadaşları, durumdan şüphelenerek lavaboya gitti.

Özen'i lavabonun önünde ölü olarak bulan arkadaşları durumu yetkililere bildirirken, Özen'in cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na
kaldırıldı.

Yapılan otopsinin ardından Özen'in cenazesi ailesine teslim edilirken, Özen'in kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler