Trabzon'da ticari plakalar...

Türkiye'de yapılan bir araştırmaya göre ticari taksi plakaları el yakıyor. Ülke genelinde taksi sahipleri araçlarını sürücülere belirli bir bedel karşılığında kiralıyor. Trabzon'da da bu durum çokça göze çarparken sürücüler 2 bin lira kirala bedeli verere

Trabzon'da ticari plakalar...
Türkiye'de yapılan bir araştırmaya göre ticari taksi plakaları el yakıyor. Ülke genelinde taksi sahipleri araçlarını sürücülere belirli bir bedel karşılığında kiralıyor. Trabzon'da da bu durum çokça göze çarparken sürücüler 2 bin lira kirala bedeli vererek araçlarını kiralıyor.
 
En fazla el yakan iller ise büyükşehirler oluyor. İstanbul'da ticari plaka almak isteyen sürücü yaklaşık 1 milyon lirayı gözden çıkarmak zorunda kalırken İstanbul'u 600 bin lira ile Bursa takip ediyor. İzmir 420 bin TL Ankara ise 410 bin TL ile alıcı buluyor.
 
Trabzon'da ise sıfırdan ticari plaka almak isteyen vatandaşlar 225 bin TL'yi gözden çıkarmak zorunda kalıyor 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler