Trabzon'da terörist yakalanmıştı!

AĞRI Ağrı'da başlatılan terör operasyonlarında toplam 11 kişi tutuklanırken, çok sayıda mühimmat ve belge ele geçirildi.Terör örgütünün gençlik yapılanmasına yönelik Ağrı, Trabzon, Hakkari ve Van'da eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Doğubayazıt'ta 12 Ey

Trabzon'da terörist yakalanmıştı!

AĞRI Ağrı'da başlatılan terör operasyonlarında toplam 11 kişi tutuklanırken, çok sayıda mühimmat ve belge ele geçirildi.

Terör örgütünün gençlik yapılanmasına yönelik Ağrı, Trabzon, Hakkari ve Van'da eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Doğubayazıt'ta 12 Eylül'de yapılan referandumda sandıkların 'boykot' edilmesi yönünde halka baskı yapan 8 kişi yakalanarak gözaltına alınırken, yine Doğubayazıt'ta emniyet güçlerine yapılan saldırılara karışan 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda 1 adet el yapımı tabanca ve 3 adet mermi, Örgütü ifade eden bez parçaları, bol miktarda örgütsel dokumanlar, örgüt faaliyetlerinde kullanılan bilgisayarlar ve aparatları, CD'ler ve hardiskler ele geçirildi. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde ifadeleri alınan R.G, S.T, M.N.K, A.A, H.B, M.B, S.O, E.S, A.B, S.Ö ve İ.T terör örgütüne üye olmak, terör örgütü propagandası yapmak, kamu malına zarar vermek, görevi yaptırmamak için direnmek suçlarından tutuklandılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel