Trabzon'da TEOG krizi...

Haber61.net – Haber Servisi – Trabzon’un Akçaabat İlçesi Derecik Mahallesinde bulunan Uğurlu İlköğretim okulunda tam manası ile TEOG krizi baş gösterdi. İddiaya göre; okulda okuyan öğrenciler Okulun Müdürü E. T; topal ile birlikte TEOG sıralaması ile okul

Trabzon'da TEOG krizi...

Haber61.net – Haber Servisi – Trabzon’un Akçaabat İlçesi Derecik Mahallesinde bulunan Uğurlu İlköğretim okulunda tam manası ile TEOG krizi baş gösterdi. İddiaya göre; okulda okuyan öğrenciler Okulun Müdürü E. T; topal ile birlikte TEOG sıralaması ile okulları tercih etti. Öğrenci velilerinin tercihleri dışında tercih yapan okul müdürü öğrencileri istemedikleri yerlere yerleştirdiği ortaya çıktı.

BİZDEN ŞAŞIRDIK

Çocuğu okulda öğrenci iken okul müdürü tarafından istemediği yer tercih edilen Hasan İleli, “ Çocuğumun sağlık meslek lisesine gitmesi için tercih yapmasını önerdik. Okul müdürü ile bu yönde bir tercih yaptık. Bir süre sonra sonuçlar açıklanınca şok olduk. Sonuçlarda çıkan okula gittiğimiz zaman çocuğumuzun sağlık meslek lisesini değil de Söğütlü’de bulunan turizm meslek lisesini kazandığını öğrendik.”dedi.

BİZİM GİBİ BAŞKA AİLELER VAR

İleli, “ Çocuğumun kazandığı okuldan naklini almak istedim tam 6 kez uğraştım fakat olmadı bir türlü bunu beceremedim. Şimdi ortada kaldım. Üstelik köyde bir ben yokum benin gibi bir çok aile ve öğrenci bu konuda mağdur.”ifadelerini kullandı. Konu ile alakalı Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğünün çalışma başlattığı öğrenilirken Müdür E.T’nin ise okul  müdürlüğünden alındığı öğrenildi.

Haber . Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler