Trabzon'da tenisi miniklere aşılıyorlar

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan Tenis Antrenörü Zafer Alpay, Trabzon’da tenis sporunu miniklere aşılamak için çalışıyor.5-10 yaş aralığındaki öğrencilerin bulunduğu okullara giderek orada mini tenis kortu kuruyor, daha s

Trabzon'da tenisi miniklere aşılıyorlar

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan Tenis Antrenörü Zafer Alpay, Trabzon’da tenis sporunu miniklere aşılamak için çalışıyor.

5-10 yaş aralığındaki öğrencilerin bulunduğu okullara giderek orada mini tenis kortu kuruyor, daha sonra çocuklara eğlenceli şekilde tenis sporunun en temel ve basit hareketlerini öğretiyor.

Hedeflerinin Tenis Sporu’nu yaymak olduğunu belirten Antrenör Zafer Alpay, “Okulları dolaşarak yetenekli sporcuları arıyoruz. Önceliğimiz tenis sporunu tanıtmak, oyunlar oynayarak çocuklara bu sporu sevdirmek. Tenis sporunu yapabilmeleri için onları teşvik ediyoruz. Trabzon’da bir çok ilde olmayan tesislere sahibiz. Bu tesislerin minik sporcular ile cıvıl cıvıl dolması arzusundayız. Bu alanda çalışmalarımızı belirlediğimiz bölgelerde ilerletiyoruz. Okullarda başlattığımız çalışmalarda yetenekli çocuklara ulaşıp, ileride iyi bir sporcu yetiştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel