Trabzon'da temel atma töreninde gerginlik

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın Trabzon'un Araklı İlçesi'nde 24 tesis için düzenlendiği temel atma töreninde, 'Kent ormanımıza dokunma' pankartı açan 51 yaşındaki Tevfik Hasançebi gözaltına alındı.Gerginlik anını izlemek

Trabzon'da temel atma töreninde gerginlik

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın Trabzon'un Araklı İlçesi'nde 24 tesis için düzenlendiği temel atma töreninde, 'Kent ormanımıza dokunma' pankartı açan 51 yaşındaki Tevfik Hasançebi gözaltına alındı.

Gerginlik anını izlemek için tıklayın

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Orman ve Su İşleri bankı Veysel Eroğlu'nun da katıldığı tören saat 11.30 sıralarında başladı. Trabzon Belediye Başkanı AK Parti'li Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu konuşma yaparken Tevfik Hasançebi kalabalığın içinden çıkarak elindeki pankartla konuşma platformuna çıkarken, 'Kent ormanımıza dokunma' yazılı pankart açtı, 'Ormanımıza dokunma' diye bağırmaya başladı. Hemen müdahale eden polisler Tevfik Hasançebi'yi platformdan indirdi ve bir araca koyarak ilçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Kısa süren gerginliğin ardından temel atma töreni devam etti.

temel-atma-toreninde-pankart-acti-gozaltina-alindi_3140_dhaphoto4.jpg

 

temel-atma-toreninde-pankart-acti-gozaltina-alindi_3140_dhaphoto3.jpg

 

temel-atma-toreninde-pankart-acti-gozaltina-alindi_3140_dhaphoto2.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler