Trabzon'da telefon kaçakcılığı

Trabzon’da cep telefonu ve akaryakıt kaçakçılarına göz açtırılmıyor.Edinilen bilgiye göre, alınan bir istihbaratı değerlendiren Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, batı illerine yüklü miktarda güm

Trabzon'da telefon kaçakcılığı

Trabzon’da cep telefonu ve akaryakıt kaçakçılarına göz açtırılmıyor.

Edinilen bilgiye göre, alınan bir istihbaratı değerlendiren Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, batı illerine yüklü miktarda gümrük kaçağı cep telefonu sevk edileceği bilgisinin alınması üzerine durdurulan yolcu otobüsü içerisinde seyahat eden İ.A isimli şahsa ait bagajda arama yaptı.

Yapılan aramalarda piyasa değeri 120 bin TL olan gümrük kaçağı 309 adet cep telefonu ele geçirildi. Olayla ilgili İ.A. gözaltına alındı.

Büyük Sanayi Mahallesi içerisinde kapıları kepenkli vaziyette deposu bulunan bir Tır Firması’na ait dükkan içerisinde yapılan aramalarda ise depo içerisindeki yakıt tanklarında toplam 1580 LT kaçak mazota el konuldu. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alınırken, soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel