Trabzon''da telefon ile 58 bin TL vurdular

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Maçka İlçesinde yaşayan 35 yaşındaki Z.K, adlı kadın telefon dolandırıcılarına 58 Bin TL kaptırdı. Kendisini arayan telefondaki kişi “polis olduğunu söyleyerek uyuşturucudan dosyası olduğunu ve sildirmek için kendisine

Trabzon''da telefon ile 58 bin TL vurdular

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Maçka İlçesinde yaşayan 35 yaşındaki Z.K, adlı kadın telefon dolandırıcılarına 58 Bin TL kaptırdı. Kendisini arayan telefondaki kişi “polis olduğunu söyleyerek uyuşturucudan dosyası olduğunu ve sildirmek için kendisine para aktarması gerektiğini” söyledi.

Telefonun ucundaki şahısın dedikleri yapan Z.K, 58 Bin TL’yi şahsın belirtmiş olduğu hesap yatırdı ve bir süre sonra dolandırıldığını fark etti. Önce Jandarmaya giden talihsiz kadın olayın polis bölgesinde cereyan etmesi nedeni ile Maçka İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek şikayetçi oldu.

İlçe Polis ekipleri yapmış oldukları çalışmada Z.K’yı dolandıran kişinin İstanbul ilinde yaşayan S.Ö, adlı şahıs olduğunu ve parayı çekmek üzere iken yakayı ele verdiği öğrenildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık ekiplerine teslim edilen S.Ö’nün dolandırıcılıktan gözaltına alındığı ifade edildi. Olayla alalı soruşturma başlatıldı.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler