Trabzon'da Tekel binası kaderine terkedildi

Trabzon’un Akçaabat-Düzköy yolu üzerinde bulunan ve bir süre Tekel Binası olarak hizmete veren bina şu sıralar adeta kaderine terk edilmiş durumda.Dönemin Başbakanı Mesut Yılmaz tarafından 1997 yılında temeli atılan bina 1999 yılında tamamlanarak bir süre

Trabzon'da Tekel binası kaderine terkedildi

Trabzon’un Akçaabat-Düzköy yolu üzerinde bulunan ve bir süre Tekel Binası olarak hizmete veren bina şu sıralar adeta kaderine terk edilmiş durumda.

Dönemin Başbakanı Mesut Yılmaz tarafından 1997 yılında temeli atılan bina 1999 yılında tamamlanarak bir süre Yaprak Tütün İşletme Müdürlüğü olarak hizmet vermişti. Binanın tasviye kararının ardından içerisinde bulunan makineler başka yerlere nakledilirken son derece modern olarak yapılan bina yaklaşık 6-7 yıldır boş vaziyette duruyor.

36 bin metrekare alan içinde bulunan eski Tekel binası 4 yıl önce özel bir üniversitesi için devir işlemleri yapılırken aradan geçen zamana rağmen bir çivi dahi çakılmayan bina adeta çürümeye terk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler